Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΗ ΟΜΟΝΟΙΑ 6μμ

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΗ ΟΜΟΝΟΙΑ 6μμ

Stop στις ρατσιστικές επιθέσεις

Νομιμοποίηση των μεταναστών τώρα

Άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες

Οχι στο ρατσιστικό σύμφωνο της ΕΕ



Την Παρασκευή 29 Μάη θα βγούμε στους δρόμους ενωμένοι εργαζόμενοι, φοιτητές, μετανάστες για να μπει τέλος στις ρατσιστικές επιθέσεις.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου 23 Μάη έγινε εμπρηστική επίθεση σε χώρο θρησκευτικής λατρείας μουσουλμάνων μεταναστών στον Άγιο Παντελεήμονα. Φασίστες κόντεψαν να κάψουν ζωντανούς πέντε μετανάστες σε απόσταση μόλις τριακοσίων μέτρων από το Αστυνομικό Τμήμα. Βγήκαν ζωντανοί μέσα από τις φλόγες του υπόγειου χώρου τυλιγμένοι με βρεγμένη κουβέρτα. Τέτοιες επιθέσεις είχαν οργανώσει στο παρελθόν νεοναζί της Γερμανίας και τώρα την σκυτάλη πήραν οι ομογάλακτοι τους κυνηγοί των μεταναστών στην περιοχή.

Τέσσερις μέρες πριν αστυνομικός έσκιζε και ποδοπατούσε το Κοράνι ιρακινού μετανάστη όταν τον σταμάτησε για έλεγχο. Μετά τις οργισμένες διαδηλώσεις των μεταναστών ένα νέο πογκρόμ εξελίσσεται στον Άγιο Παντελεήμονα με την αστυνομία να κάνει πλάτες σε φασίστες.

Στα Χανιά η κυβέρνηση απειλεί με απελάσεις μεταναστών που απαίτησαν με απεργία πείνας τα δικαιώματα τους.

Αυτές οι ρατσιστικές επιθέσεις είναι κυβερνητικά καθοδηγούμενες. Η κυβέρνηση θέλει να αποπροσανατολίσει τη λαϊκη οργή. Απομονωμένη από την εργατική αγανάκτηση για τις απολύσεις και την άνοδο της ανεργίας, το πάγωμα των μισθών , το κόψιμο των συντάξεων, την ώρα που χαρίζει 28 δισεκατομμύρια στους τραπεζίτες παίζει το χαρτί του ρατσισμού σε βάρος των μεταναστών. Θέλει να νομιμοποιήσει την άτυπη συγκυβέρνηση με το ΛΑΟΣ και γι αυτό πλάι στη χυδαία προπαγάνδα ψεμάτων για τους μετανάστες οργανώνει ένα όργιο αστυνομικών επιχειρήσεων-σκούπα σε βάρος μεταναστών σε όλη τη χώρα.

Δεν θα αφήσουμε να μετατραπούν οι μετανάστες σε αποδιοπομπαίους τράγους για την κρίση, την ανεργία και την υποβάθμιση της ζωής στις γειτονιές.

Η ΝΔ και το ΛΑΟΣ λένε ρατσιστικά ψέματα για τους μετανάστες.

Οι μετανάστες στην Ελλάδα είναι πηγή πλούτου για την οικονομία. Με τον ίδιο τρόπο που οι έλληνες μετανάστες στην Γερμανία συνέβαλαν στο μεταπολεμικό θαύμα της χώρας εκείνης.

Χρόνια τώρα δουλεύουν με άθλια μεροκάματα και με εργοδοτική τρομοκρατία σαν κι αυτή που έριξε βιτριόλι στο στόμα της συνδικαλίστριας καθαρίστριας Κωνσταντίνας Κούνεβα.

Οι δουλειές χάνονται γιατί οι βιομήχανοι κλείνουν τα εργοστάσια τους και απολύουν με τις πλάτες της κυβέρνησης γιατί βάζουν τα κέρδη τους πάνω από τις ζωές μας.

Οι γειτονιές της Αθήνας έχουν γίνει απάνθρωπες γιατί ο Κακλαμάνης προτιμά να πριονίζει δένδρα αντί να φτιάχνει πάρκα, προτιμά να χτίζει Γήπεδα αντί να φροντίζει να υπάρχουν σχολεία και παιδικοί σταθμοί.

Η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της μιλάνε για «ισλαμικό κίνδυνο» πίσω από τις διεκδικήσεις των μεταναστών. Συνεχίζουν να μιλάνε τη γλώσσα της ισλαμοφοβίας που τους έμαθε ο Μπούς όταν ξεκίναγε το πόλεμο που έφερε την κατοχή, τη φτώχεια και την μαζική προσφυγιά στο Αφγανιστάν, το Ιράκ, την Παλαιστίνη. Και συνεχίζουν να στέλνουν Ελληνικό στρατό σε δυνάμεις κατοχής.

Χρειάζεται απύθμενο θράσος να χαρακτηρίζονται «τρομοκράτες» άνθρωποι που για να ξεφύγουν από χώρες που τις διέλυσε η ασυδοσία των πολυεθνικών, των τραπεζών και της Ε.Ε ρισκάρουν και χάνουν τις ζωές τους στα σύνορα μιας ρατσιστικής Ευρώπης-φρούριο. Ο Καραμανλής συνεργάζεται με τον Σαρκοζί και τον Μπερλουσκόνι για να κάνουν τα συνορα της ΕΕ παγίδα θανάτου για τους πρόσφυγες. Αυτοί οι κατατρεγμένοι άνθρωποι αντί γα άσυλο και νομιμοποίηση εισπράττουν δολοφονίες στη Π.Ράλλη και στα σύνορα, επιθέσεις από λιμενικούς, εξευτελισμούς από αστυνομικούς, βασανιστήρια ακόμη και απαγωγές σε συνεργασία με μυστικές υπηρεσίες που εξαφάνισαν ανθρώπους σε μυστικές φυλακές και στο Γκουαντανάμο.

Καλούμε τα συνδικάτα, τους φοιτητικούς συλλόγους, τους μαθητές, τις οργανώσεις της Αριστεράς να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη για να σταματήσουν οι ρατσιστικές επιθέσεις, να μπει τέλος στις επιχειρήσεις-σκούπα της ΕΛΑΣ, να προχωρήσει η νομιμοποίηση όλων των μεταναστών, να δοθεί άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες, να καταργηθεί το ρατσιστικο Σύμφωνο της ΕΕ.



Πέτρος Κωνσταντίνου τηλ.: 6932828964

4 σχόλια:

Hellas-Orthodoxy είπε...

Στις 29 Μαιου ειναι επισης επετειος της αλωσης της Κωνσταντινουπολης.Σας απασχολει καθολου αυτο;Ή ειναι φασιστικο;

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ
ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΕΒΥΛΩΣΟΥΝ....ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ\
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΝ ..ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ...

MessiniaGreece είπε...

Ποιοι ενώ δηλώνουν άθεοι και έγραφαν αλφάδια και φασιστικά συνθήματα σε στους τοίχους ελληνορθόδοξων ναών και στα πρόσοπα των Αγίων, κατάστρεφαν φάτνες και χριστουγεννιάτικα δέντρα τις ημέρες των Χριστουγέννων και τώρα ξαφνικά τους πείραξε που σχίσθηκε μια φωτοτυπία από το Κοράνιο;; Ποιοι θέλουν (και έχουν συμφέρων ενόψει τουριστικής περιόδου) να βγάλουν τους μετανάστες στους δρόμους? Αυτοί έκαναν τη προβοκατόρικη επίθεση στο τσάμι και παραλίγο να κάψουν τους ανθρώπους. Οι μετανάστες δεν είναι τα χαζόπαιδα που βάλατε στους δρόμους το Δεκέμβρη να φωνάζουν για τα φροντιστήρια και την ζωή που δεν έχουν. Ο πρόεδρος των μουσουλμάνων μίλησε για εκμετάλλευση του θρησκευτικού αισθήματος από κέντρα που θέλουν φασαρίες. Προσέξτε μην την πληρώσετε εσείς τη νύφη και τα γεγονότα του Δεκέμβρη μαζί.

Ιωαννης Ελ Ελοχιμ είπε...

Αγαπώ την πατρίδα μου ΕΛΛΑΔΑ οι ανθέλληνες , οι προδότες και οι ξεπουλημένοι με αποκαλούν απαξιωτικά εθνικιστή . ( ΒΡΙΣΚΟΜΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ!!! )

Αγαπώ και πιστεύω ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ
Οι σατανιστές , οι διεφθαρμένοι οι μασόνοι , και τα σκουλικια τις λέσχης μπιλντερμπεργκ με διάφορες εκπομπές και βιβλία , προσπαθούν να κλονίσουν την πίστη μου . Εγώ τους πολεμώ και με αποκαλούν απαξιωτικά φανατικό. ( ΒΡΙΣΚΟΜΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ!!! )

Αγαπώ την οικογένεια οι πόρνες και οι πόρνοι που χτυπούν και διαγράφουν τον θεσμό της οικογένειας με αποκαλούνε απαξιωτικά γραφικό ( ΒΡΙΣΚΟΜΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ!!! )

Αγαπώ μελετώ και διαλαλώ τα 40 000 χρόνια ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΟΥ Τα τσουτσέκια τα βδελύγματα του σατανά και τα κόπρανα των κοπράνων παραποιούν την ιστορία μου και την διαγράφουν , με αποκαλούν απαξιωτικά οπισθοδρομικό ( ΒΡΙΣΚΟΜΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ!!! )

Αγαπώ τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ και ανησυχώ για την ανεξέλεγκτη λαθρομεταναστευτική πολιτική Οι πατριδοκάπηλοι αυτοί που μισούν την ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ Κατά των ΕΛΛΗΝΩΝ Αυτά τα σκουλήκια που είναι Γεννήματα από τα κόπρανα του σατανά Με αποκαλούν ΡΑΤΣΙΣΤΗ
( ΒΡΙΣΚΟΜΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ!!! )

Όταν πάψουν να μου αποδίδουν αυτούς του χαρακτηρισμούς
ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ