Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

Αντιρατσιστική Διαδήλωση 11/1 Ομόνοια 2μμ

Επιτροπή κατά του Συμφώνου Μετανάστευσης και Ασύλου της Ε.Ε

Σκοτώνουν μετανάστες σκοτώνουν μαθητές
Η Επιτροπή κατά του Συμφώνου Μετανάστευσης και Ασύλου της Ε.Ε στηρίζει την διαδήλωση καταγγελίας της δολοφονίας του Χουσείν Ζαχιντούλ που οργανώνεται από την Κοινότητας Μπαγκλαντές στην Ελλάδα την Κυριακή 11/1 2μμ στην Ομόνοια.
Οι δολοφονικές ρατσιστικές επιθέσεις της αστυνομίας, των πραιτόρων της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, συνεχίζονται.
Ξημερώματα Σαββάτου 3/1/2009 στο τμήμα Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη σκοτώθηκε ο Χουσείν Ζαχιντούλ από το Μπαγκλαντές στην προσπάθεια του να καταθέσει αίτηση για άσυλο. Το τμήμα Αλλοδαπών φαίνεται αποφασισμένο να εφαρμόσει την πολιτική της κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ενωσης του Σαρκοζί, της ρατσιστικής πολιτικής που καταπατεί τα δικαιώματα μεταναστών και προσφύγων και θέλει την Ευρώπη-φρούριο, που αφήνει ελεύθερο το πεδίο στα κρατικά όργανα για τέτοιες λογικές και πρακτικές βίας.
Αυτή η τρίτη κατά σειρά δολοφονική επίθεση ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ γεννάει ερωτηματικά για το πώς η Αστυνομία συγκαλύπτει ένα τέτοιο έγκλημα διαρκείας. Είναι ο δεύτερος νεκρός σε διάστημα 3 μηνών με έναν τραυματία να νοσηλεύεται ακόμη σε κωματώδη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας καθώς και πολλών περιστατικών ξυλοδαρμών και εξευτελισμών εις βάρος των μεταναστών και προσφύγων στο τμήμα Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη. Ποτέ το Τμήμα Αλλοδαπών δε φημιζόταν για το σεβασμό στα δικαιώματα των μεταναστών και προσφύγων ούτε στην τήρηση της νόμιμης διαδικασίας αναγνώρισης αλλοδαπών ως προσφύγων, η κατάσταση όμως έχει χάσει οποιαδήποτε επίφαση νομιμότητας. Προπηλακίζουν και βιαιοπραγούν σε βάρος των χιλιάδων αιτούντων άσυλο σε σημείο που να θρηνούμε θύματα.
Η Αστυνομία και η κυβέρνηση δολοφονεί!
Να παραιτηθεί ο υπουργός του αίματος Προκόπης Παυλόπουλος
Να αποδοθεί επιτέλους δικαιοσύνη για όλα τα εγκλήματα της Ελληνικής Αστυνομίας και του Υπουργείου Εσωτερικών, για τις απαγωγές των Πακιστανών, τους βασανισμούς, τους εξευτελισμούς μεταναστών και τις δολοφονικές επιθέσεις.
Να σταματήσει η ρατσιστική εξευτελιστική και δολοφονική αντιμετώπιση της αστυνομίας σε βάρος των αιτούντων άσυλο.
Να φύγει η διαχείριση της διαδικασίας υποβολής αίτησης για άσυλο από την Αστυνομία.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ –ΣΑΡΚΟΖΙ-ΕΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ – ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΡΑ
Επικοινωνία με: Πέτρο Κωνσταντίνου 6932828964,Τζαβέντ Ασλάμ,2105233236

Δεν υπάρχουν σχόλια: