Σάββατο, 23 Μαΐου 2009

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ, Δευτέρα 25/5,4μμ στη Νομική

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ ΤΗΣ Ε.Ε.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ, Δευτέρα 25/5,4μμ στη Νομική


Οι ρατσιστικές επιθέσεις σε βάρος των μεταναστών κλιμακώθηκαν επικίνδυνα το τελευταίο διάστημα. Μετά το σκίσιμο και το ποδοπάτημα του Kορανιού, του ιερού συμβόλου των μουσουλμάνων από αστυνομικό φτάσαμε στην εμπρηστική δολοφονική επίθεση που κατέστρεψε ολοσχερώς το τζαμί στην οδό Αριστομένους στη Πλατεία Αττικής. Μέσα στον υπόγειο χώρο υπήρχαν άνθρωποι που βγήκαν μέσα από τις φλόγες τυλιγμένοι σε βρεγμένοι κουβέρτα.
Η κυβέρνηση είναι ηθικός αυτουργός αυτών των εγκλημάτων που έχουν προκαλέσει την οργή χιλιάδων μεταναστών που βγήκαν αυθόρμητα στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν. Δεν πρόκειται για λάθη και παραστρατήματα αλλά για ένα πολιτικό κατήφορο που ακολουθεί μια κυβέρνηση που στις 9 Μάη έστειλε εκατοντάδες αστυνομικούς για να προστατέψουν τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής ώστε να διοργανώσουν ρατσιστική παρέλαση μίσους με στρατιωτικού τύπου επίθεση στους μετανάστες που ζουν στο παλιό Εφετείο.
Είναι η ίδια η κυβέρνηση που με τις επιχειρήσεις-σκούπα της Αστυνομίας εξευτελίζει καθημερινά χιλιάδες εργαζόμενους μετανάστες στο όνομα της «πάταξης της εγκληματικότητας». Είναι η ίδια η κυβέρνηση που για να απαλλαγεί από τα σκάνδαλα έκλεισε την Βουλή ενώ χαρίζει δισεκατομμύρια στους τραπεζίτες και στους εμπόρους όπλων.
Είναι πρόκληση το ότι η κυβέρνηση σε συνεργασία με το ρατσιστικό ΛΑΟΣ μετατρέπουν τους μετανάστες σε αποδιοπομπαίους τράγους για να αποπροσανατολίσουν από το ποιος ευθύνεται για την ανεργία και την υποβάθμιση της ζωής στις γειτονιές. Φταίνε οι βιομήχανοι που απολύουν και η κυβέρνηση που αντί να δίνει λεφτά για τον κόσμο τα δίνει για πολεμικές εκστρατείες στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, στη Σομαλία που γεννάνε τα κύματα των προσφύγων.
Οι εργαζόμενοι έχουν κάθε λόγο να παλέψουν ενωμένοι στο κοινό αγώνα για δουλειά και ανθρώπινες συνθήκες ζωής για όλους, έχουν κοινό συμφέρον να μην αφήσουν την κυβέρνηση των δολοφόνων του Αλέξη Γρηγορόπουλου να μετατρέπει τις πόλεις και τις γειτονιές μας σε αστυνομοκρατούμενες ζώνες επιτήρησης.
Καλούμε σε κοινή αντιρατσιστική διαδήλωση των συνδικάτων, των φοιτητικών συλλόγων, των κοινοτήτων, των οργανώσεων της αριστεράς ώστε να κλείσουμε το δρόμο στις ρατσιστικές επιθέσεις της κυβέρνησης, της Αστυνομίας και των φασιστικών συμμοριών.
Να διεκδικήσουμε να σταματήσουν άμεσα οι ρατσιστικές επιχειρήσεις-σκούπα της ΕΛΑΣ, σεβασμό στις δημοκρατικές και θρησκευτικές ελευθερίες των μεταναστών, νομιμοποίηση όλων, άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες.

Επικοινωνία με: Πέτρο Κωνσταντίνου 6932828964

1 σχόλιο:

aks είπε...

Τι έγινε στο εφετείο; ποιοί είχαν προετοιμάσει τα επεισόδια;
12Μαΐ 2009 1
Τι έγινε στο εφετείο;
είδατε και ακούσατε τις απόψεις των επαγγελματιών αντιρατσιστών
ακούσατε πως κακοί "φασίστες" επιτέθηκαν ανευ λόγου και αιτίας στους καλούς λαθρομετανάστες!!
και λογικό ήταν να βγάλετε τα συμπεράσματα σας...
δείτε όμως και την άλλη άποψη...
εμείς δεν θα χρησιμοποιήσουμε υλικό δικό μας που θα το παρουσιάσουμε όπως θέλουμε
εμείς θα παρουσιάσουμε κομμάτια από το δικό τους υλικό που δείχνει ξεκάθαρα ποιός είχε στήσει και τι....
ξεκινάμε από ένα δελτίο τύπου που ενώ το πρόβλημα στο εφετείο είναι πολλών μηνών αυτό !συμπτωματικά! κυκλοφόρησε πριν μερικές ημέρες.
δείτε το δελτίο εδώ
Είναι γνωστό πως το συγκεκριμένο κόμμα όταν πρόκειται για μπάχαλο...έχει μαντικές ικανότητες!!
το συγκεκριμένο δελτίο εκτός από την αναζήτηση πόρων :- ) ουσιαστικά "προβλέπει" και επίθεση στο εφετείο!!!
αλλά ας το αφήσουμε αυτό μιας και όπως είπαμε δεν είχε καμία σχέση αφού ήταν "σύμπτωση" η κυκλοφορία του...και ας συνεχίσουμε...
Η εκδήλωση ενάντια στην λαθρομετανάστευση έγινε κανονικοτατα παρά τις προσπάθειες των επαγγελματιών αντιρατσιστών ...
Στο τέλος της αποφασίστηκε ο κόσμος να αποχωρήσει συντεταγμένα από την Αγ. Κωνσταντίνου.
Στο ύψος της Σωκράτους έγινε η απόθεση υλικών της εκδήλωσης και δόθηκαν και οι οδηγίες για ασφαλή αποχώρηση των συμμετεχόντων.
Παρόλα αυτά τα μίσθερνα των εξαρχείων μαζί με μεγάλο αριθμό λαθρομεταναστών είχαν ήδη λάβει θέσεις στο εφετείο περιμένοντας την αποχωρήση των διαδηλωτών.
ήταν θέμα λεπτών να ξεκινήσει η σύρραξη...ήταν σχεδόν βέβαιο πως η άνανδρη και απρόκλητη επίθεση δεν θα έμενε αναπάντητη...

γιατί όμως υποστηρίζουμε πως η επίθεση μέσα από το εφετείο ήταν προσχεδιασμένη;;
δείτε την παρακάτω φωτογραφία και προσέξτε τον νεαρό στα αριστερά που είναι μέσα στο εφετείο και συντονίζει τις επιθέσεις με ντουντούκα!! σας φαίνεται για "άτυχος" λαθρομετανάστης; ή μήπως πρόκειται για διοργανωτή;και διοργανωτή ως προς τι;

Δείτε και αυτή την φωτογραφία έναν άλλο "νεανία" που και αυτός βρίσκεται με μια ντουντουκα στα χέρια οργανώνοντας τις επιθέσεις αναρχικών και λαθρομεταναστών...
πολλοί δεν είναι δύο με ντουντούκα σε ένα κτίριο που υποστηρίζουν πως ήταν γεμάτο μόνο από ανυπεράσπιστους λαθρομετανάστες;
τι νομίζετε;
είναι απλά λαθρομετανάστες;
ή απλά είναι "πατεράδες βοσκοί" που οργανώνανε τις επιθέσεις από μέσα, όπως οι ίδιοι ομολογούν σε διαλόγους τους στο γνωστό indymedia!!
Σε αυτούς τους διαλόγους αλλά και αλλού τους αναφέρουν ως "πατεράδες-βοσκούς" από το κόμμα...αλλά δεν διευκρινίζουν ποιό κόμμα.


Δείτε και αυτή την φωτογραφία που δείχνει ξεκάθαρα τον προηγούμενο "πατέρα-βοσκό" να δίνει οδηγίες και εντολές!
Σε αυτό το σημείο να διευκρινήσουμε πως εμείς καλύπτουμε τα πρόσωπα από τις φωτογραφίες
πρώτον γιατί δεν είμαστε ρουφιάνοι όπως οι μεροκαματιάρηδες του δήθεν αντιρατσισμού
και δεύτερον γιατί εμείς δεν θέλουμε να στοχοποιήσουμε κόσμο αλλά να αναδείξουμε προθέσεις και πρακτικές!
Παρόλα αυτά έχουν φροντίσει οι ίδιοι οι δικοί τους να τους βγάλουν πρόγραμμα
χάρη στον κούλογλου και στους ρεπόρτερ με τα ποδηλατάκια!
οπότε μην σας φανεί περίεργο για να διορθώσουν τα αδιορθωτα οι συγκεκριμένοι ξαφνικά να "αυτοθυματοποιηθούν" για να φωνάζουν μετά για δήθεν επιθέσεις "φασιστών".
Έχετε δεί και σε προηγούμενα ποστ πως τέτοιες ευκαιρίες δεν μένουν ανεκμετάλλευτες από τον συγκεκριμένο χώρο. Θύματα να υπάρχουν ...εκδηλώσεις να γίνονται...και επιδοτήσεις να φάνε και οι κότες! Μην το κοροιδεύετε...με κάτι τέτοια βγάζει μεροκάματο κόσμος και κοσμάκης...
Εδώ μπορείτε να δείτε και μερικούς από τους διαλόγους τους

που τσακώνονται για τους "πατεράδες-βοσκούς" και εμμέσως παραδέχονται πως οι του εφετείου ήταν οργανωμένοι για επίθεση με βοσκούς και ιππικό...

Συμπέρασμα
κάποιοι "πονηροί" εκμεταλλεύονται όσο μπορούν και τα χρήματα και την ανοχή του Ελληνικού λαού...
και ταυτόχρονα χρησιμοποιούν και εκμεταλλεύονται τους μετανάστες με την βιτρίνα και το προσωπείο του δήθεν υπερασπιστή τους!
http://ethniko-fronima.pblogs.gr/2009/05/456912.html