Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΑΦΓΑΝΟ ΠΡΟΣΦΥΓΑ

Επιτροπή κατά του Συμφώνου Μετανάστευσης
και Ασύλου της Ε.Ε.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΑΦΓΑΝΟ ΠΡΟΣΦΥΓΑ
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΣΚΟΥΠΑ


Σήμερα στις 12μες στην οδό Μενάνδρου αστυνομικοί τραυμάτισαν στο πρόσωπο τον Ναβίτ Φερζάν, μετανάστη από το Αφγανιστάν κατά την διάρκεια «ελέγχου». Όπως καταγγέλλει ο ίδιος του αφαίρεσαν δύο κινητά και όταν ζήτησε κάποιο χαρτί σαν απόδειξη ώστε να τα πάρει από το ΑΤ Ακροπόλεως του είπαν να φύγει αμέσως.
Στην επίμονη απαίτηση του μετανάστη, ο οποίος έχει κάνει αίτηση για άσυλο και μένει στην περιοχή της Πλατείας με την σύζυγο και το παιδί του, να του δοθεί αποδεικτικό για την κατάσχεση των κινητών άρχισαν να τον χτυπάνε στο πρόσωπο ρίχνοντας τον κάτω και κλωτσώντας τον.
Στο ΑΤ όπου τον επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της Αφγανικής Κοινότητας και της Επιτροπής κατά του Συμφώνου Μετανάστευσης και Ασύλου της ΕΕ διαπιστώθηκε ο τραυματισμός του. Αμέσως τα αστυνομικά όργανα τον μετέφεραν στην Πολυκλινική.
H ρατσιστική επιχείρηση-σκούπα της Αστυνομίας κεντρικά σχεδιασμένη από τον υπουργό Παυλόπουλο και τον υφυπουργό Δημόσιας Τάξης Μαρκογιαννάκη δημιουργεί τις συνθήκες για την κλιμάκωση των ρατσιστικών και αστυνομικών επιθέσεων κατά των προσφύγων και των μεταναστών. Πρόσφατα είχαμε τις τριάντα επιθέσεις ρατσιστών στην Ν.Ιωνία ενώ έχει ήδη εξαγγελθεί φασιστική ρατσιστική συγκέντρωση στην Ομόνοια το επόμενο Σάββατο.
Η ΝΔ και το ΛΑΟΣ συγκυβερνάνε άτυπα και ξεδιπλώνουν μια ρατσιστική υστερική επίθεση κατά των μεταναστών στοχοποιώντας τους για την άνοδο της ανεργίας και της εγκληματικότητας. Για την ανεργία και για την φτώχεια φταίει η ίδια η κυβέρνηση που χαρίζει 28 δις στους τραπεζίτες και κάνει πλάτες στους βιομήχανους
για κλεισίματα, απολύσεις και ελαστική τετραήμερη εργασία.
Οι προκλήσεις αυτές δεν θα περάσουν. Δεν θα αφήσουμε τους νεοναζί να χτυπάνε μετανάστες και να χύνουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο. Δεν θα αφήσουμε να γίνουν οι μετανάστες και οι πρόσφυγες αποδιοπομπαίοι τράγοι για την αποτυχία της κυβέρνησης και του ίδιου του συστήματος που βουλιάζει στην κρίση.

Επικοινωνία με: Πέτρο Κωνσταντίνου, 6932828964

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ

ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 09.05.2009 ΩΡΑ : 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ

* ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6930 304 442

http://i273.photobucket.com/albums/jj210/grnovopress/Banner_09052009.jpg