Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

116 μέρες μετά τον Αλέξη πέθανε και ο Μαζάρ Ικμπάλ

116 μέρες μετά τον Αλέξη πέθανε και ο Μαζάρ Ικμπάλ
Ο Παυλόπουλος και ο Μαρκογιαννάκης κλιμακώνουν τις δολοφονικές επιθέσεις σε βάρος των μεταναστών και των προσφύγων

Ο Μαζάρ Ικμπάλ του Μοχάμαντ Σαρίφ άφησε την τελευταία του πνοή στο Κρατικό της Νίκαιας την περασμένη Πέμπτη 21 Μαρτίου.
Έζησε 116 μέρες μετά την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε στην Π.Ράλλη στις 6 Δεκέμβρη, την ίδια μέρα με τον Αλέξη Γρηγορόπουλο.
Οι γιατροί του νοσοκομείου παρά τις τιτάνιες προσπάθειες δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν και άλλο στην ζωή.
Η δολοφονική αντιμετώπιση των προσφύγων που ζητάνε άσυλο στην Π.Ράλλη συνεχίζει να είναι η πολιτική της κυβέρνησης και του υπουργού Προκόπη Παυλόπουλου. Όχι μόνο δεν έχουν αλλάξει τίποτα αλλά απειλούν με χειρότερα μέτρα κατά των μεταναστών και των προσφύγων μετά την στήριξη του κόμματος του Καρατζαφέρη στον Καραμανλή για μια πιο άγρια επίθεση σε συνθήκες βαθέματος της οικονομικής κρίσης. Έχουν επιλέξει να φορτώσουν τα βάρη στους εργαζόμενος και την νεολαία γι’ αυτό και αναζητούν αποδιοπομπαίους τράγους στους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Γι αυτό και στην Π.Ράλλη εξακολουθεί η ίδια απαράδεκτη ουρά του ξενυχτιού και του κυνηγητού από την Αστυνομία στην Π.Ράλλη. Ενώ στο κέντρο της Αθήνας «προσφέρουν» περισσότερους αστυνομικούς ελέγχους στους δρόμους σε βάρος των μεταναστών. Εκδικούνται την εξέγερση του Δεκέμβρη με νέες επιθέσεις κατά των μεταναστών όπως έδειξαν οι ρατσιστικές επιθέσεις στο Αιγάλεω, την Νίκαια, το Γαλάτσι.
Καλούμε τα συνδικάτα και την νεολαία να κλιμακώσουν τους αγώνες και να απαιτήσουν να μπει τέρμα στις δολοφονικές ρατσιστικές επιθέσεις της κυβέρνησης, στο θεσμοποιημένο ρατσισμό που κοστίζει ζωές. Να δώσουν δυναμικό παρών στην Πανεργατική Απεργία στις 2 Απρίλη μαζί με όλους τους εργαζόμενους και τους μετανάστες.

Επικοινωνία με: Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρο Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος η ΕΝΟΤΗΤΑ 6955295322
Πέτρο Κωνσταντίνου,Επιτροπή κατά του Συμφώνου Μετανάστευσης Ασύλου Ε.Ε 6932828964

Δεν υπάρχουν σχόλια: